logo.gif
tophomecontent.jpg

Employee benefits

Als werkgever weet u hoe belangrijk goed personeel is. Uw medewerkers bepalen mede het succes van uw onderneming. U weet ook dat het steeds moeilijker wordt om de juiste mensen te vinden èn te houden.

Daarom zult u uw medewerkers in veel gevallen meer moeten bieden dan alleen een passend salaris. Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden vormt een belangrijke aanvulling. Deze employee benefits geven vaak de doorslag voor uw (nieuwe) werknemers om voor uw bedrijf te kiezen.

U kunt uw medewerkers diverse extra’s bieden. Op het gebied van employee benefits is veel mogelijk. U kunt hierbij denken aan zaken als een goede pensioenregeling, een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering en diverse andere collectieve verzekeringen. Employee benefits zijn bovendien vaak fiscaal voordelig voor u. Zo is het bijvoorbeeld goedkoper om te investeren in een pensioenvoorziening dan hetzelfde bedrag in brutoloon uit te betalen. Daarnaast kunnen collectieve verzekeringen aanzienlijke kortingen op de premies opleveren. Omdat er geen standaardoplossing is, wordt het pakket aan personele voorzieningen toegesneden op uw bedrijf. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en nemen u zoveel mogelijk werk uit handen.

Nieuwsbrieven
De wetgeving verandert continue, met grote gevolgen voor werkgevers, werknemers, zelfstandigen en particulieren. De overheid verlegt de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van de burger steeds meer naar de werkgever. Stuk voor stuk zorgen deze maatregelen ervoor dat uw financiële risico’s fors vergroten. Middels onze Millenaarspecial en EB-special wordt u regelmatig op de hoogte gebracht en gehouden van alle belangrijke wetswijzigingen en veranderingen in de markt. Dit doen wij persoonlijk, maar ook door onze nieuwsbrieven.

Powered by : Successfully