logo.gif
tophomecontent.jpg

Beheers uw ziekteverzuim via een collectieve ziektekostenverzekering!

Met een collectieve ziektekostenverzekering biedt u uw personeel een extra arbeidsvoorwaarde, terwijl u zelf het ziekteverzuim beter in de hand kunt houden.

Argument 1
Verzuim kost uw bedrijf geld.

Collectiviteit als oplossing
U kunt deze kosten beperken door een goed samengestelde collectieve verzekering. Een snelle terugkeer op de werkplek speelt een sleutelrol. Uw werknemers zijn in staat met dit pakket actief om te gaan met hun ziekte, door gebruik te maken van een goede medische behandeling. Daarnaast kunnen zij de noodzakelijke zorg vlot declareren via de collectieve verzekering. Uw zieke werknemer kan weer snel aan de slag en u houdt de kosten in de hand.

Argument 2
In combinatie met uw verzuimverzekering bij één verzekeraar kunt u een optimaal (premie)voordeel behalen.

Collectiviteit als oplossing
Natuurlijk wilt u uw personeel een goede collectieve zorgverzekering aanbieden. Dat is voor ons een vanzelfsprekende basis. Maar voor ons gaat verzuimbeheersing veel verder. Een samenspel staat bij ons voorop. Wij zijn een voorstander van een totaaloplossing bij één partij, die zich richt op verzuimpreventie, zorg, reïntegratie en WIA.  Hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met uw specifieke bedrijfssituatie en de markt waarin u opereert.

Collectieve ziektekosten combineren met uw ziekteverzuimpolis tot één pakket!
Onder een collectief met betrekking tot de zorgverzekering verstaan wij een basispolis plus een aanvullende verzekering die een onderneming afsluit voor zijn personeelsleden. De collectieve zorgverzekering en verzuimverzekering bevatten een zelfde soort dienstverlening, zoals bijvoorbeeld wachtlijstbemiddeling en reïntegratieactiviteiten.

Door de combinatie bij één verzekeraar onder te brengen kan deze overlapping er uit worden gehaald, waardoor u een kostenvoordeel heeft. Daarnaast kan de verzekeraar bij ziekte kijken vanuit welke verzekering er activiteiten opgestart of vergoed moeten worden.

Kortom
Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw werknemer zijn leven en werk weer zo snel mogelijk kan oppakken. Als werkgever plukt u daar direct de vruchten van met lagere verzuimkosten, een hogere arbeidsproductiviteit en minder vervangingskosten. Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel Ingeborg Pronk, 023-5560018 of i.pronk@millenaar.nl.

Powered by : Successfully