Kwaliteit en zekerheid

Het is fijn wanneer je als ondernemers dezelfde taal spreekt. We weten alles van risico’s en onzekerheden. Die kennis delen we graag met u. Iedere dag opnieuw. Want vakkennis verandert voortdurend.

We maken graag het verschil. Daarom zitten we nooit stil. Lopen we nooit achter de feiten aan, maar staan we vooraan als het nieuwe ontwikkelingen betreft. We zijn niet bang om initiatief te nemen. Want we weten: alleen zo kunnen we u het beste bieden wat we in huis hebben.

Dat doen we met professionele medewerkers die eerlijk advies geven en graag klanten willen helpen. Professionaliteit en deskundigheid zijn daarin erg belangrijk. Daarom investeren wij in de ontwikkeling van onze medewerkers. Al onze adviseurs zijn permanent actueel en extern gecertificeerd.

Een aantal van onze medewerkers beschikt over een erkende deskundigheid, zoals:

 

Registeradviseur Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk onderwerp binnen HR. Het speelt in op maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen. Duurzame inzetbaarheid gaat niet alleen om gezondheidsmanagement of vitaliteit, maar ook om flexibiliteit, mobiliteit en cultuur en leiderschap. Onze consultant duurzame inzetbaarheid vertelt u graag hoe u haar kennis voor uw bedrijf in kunt zetten.

Registermakelaar in assurantiën

Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid. Dat zijn de kernwaarden van de Registermakelaar in Assurantiën, RMiA. De doelstelling van het RMiA is om de kwaliteit van het verzekeringsadvies aan ondernemers en particulieren op een hoog niveau te brengen en te houden. Dit wordt gedaan door het vaststellen van inhoudelijk en professionele criteria waar een RMiA aan moet voldoen. Dit wordt onderhouden door een jaarlijks systeem van bovenwettelijke permanente educatie.

Ons kantoor is aangesloten bij:

 

Adfiz

Millenaar Adviesgroep is lid van Adfiz. Adfiz staat voor Adviseurs in Financiële Zekerheid en is de grootste branchevereniging voor onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Samen met haar leden maakt Adfiz zich sterk voor laagdrempelige en betaalbare toegang tot onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz willen zich kwalitatief onderscheiden. Zij kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de klant meer zekerheid geeft.

Zo onderschrijft Millenaar Adviesgroep als lid van Adfiz de Adfiz-Code van onafhankelijk advies en de Adfiz Integriteitscode.

Stichting Assurantie Registratie

De Stichting Assurantie Registratie (SAR) helpt u bij het vinden van een kundig en onafhankelijk financieel advies. De SAR bewaakt de kwaliteit van het financieel advies van de assurantieadviseurs die bij haar geregistreerd staan. We hechten veel waarde aan het feit dat u uw adviseur moet kunnen vertrouwen in zijn onafhankelijkheid om voor u het beste advies op maat, passend bij uw persoonlijke belangen te geven.

De Noordeloosgroep

Millenaar Adviesgroep is aangesloten bij NLG, een samenwerkingsverband van 13 regionale advieskantoren in Nederland. Hierin is de grote expertise, hoge vakbekwaamheid en innovativiteit van haar leden gebundeld

De merken van NLG op een rijtje:

  • NLG Werk
  • NLG Arbo
  • NLG HRM
  • NLG Pensioen
  • NLG Volmacht

Toezicht door de Autoriteit Financiële Markten

Wij staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) die ons een vergunning heeft gegeven voor het adviseren en bemiddelen. Ons kantoor is ingeschreven in het register voor financieel dienstverleners onder nummer 12006343. Het register is te raadplegen op de website van de AFM (www.afm.nl)

Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening,

Het deskundige en toegankelijke financiële klachteninstituut voor consumenten en kleinzakelijke ondernemers en zzp’ers. Heeft u een klacht en komen wij er samen niet uit dan kunt u bij hen terecht. Ons kantoor is aangesloten sinds 11 april 2007 en bekend onder nummer 300.003503.

Register Gevolmachtigd Agent

De RGA voorziet in het transparant vastleggen en onderhouden van het deskundigheidsniveau van de Gevolmachtigd Agent. Vanuit de overtuiging dat het past bij een verdere professionalisering van het volmachtvak. De erkenningsregeling vertegenwoordigt een beroepsgroep met gemeenschappelijke gedragsregels, integriteit, objectiviteit en zorgvuldigheid.