Over Millenaar

Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1946 hebben we bij Millenaar maar één doel: u als ondernemer de gelegenheid bieden te doen waar u goed in bent: ondernemen. Daar zijn we in al die jaren alleen maar beter in geworden. Iedere dag opnieuw zetten wij onze ervaring in om:

  • Samen met u risico’s en onzekerheden in kaart te brengen. Dat is immers waar het voor u als ondernemer om gaat: de balans tussen risico’s en kosten. Dat weten we bij Millenaar als geen ander: ondernemen zit ook in óns DNA.
  • Samen met u te bepalen: hoe heeft u het meest aan onze vakkennis? Die kennis verandert voortdurend, de markt staat nooit stil. Wij houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gebruiken onze expertise om u daarbij optimaal te kunnen adviseren.
  • De juiste professionals voor u in te schakelen. Professionals binnen onze eigen organisatie, maar ook experts in ons uitgebreide kennisnetwerk. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsbelangen altijd behartigd worden door de juiste mensen.
  • Persoonlijk contact voorop te stellen. Pas als je elkaar goed kent, kun je het beste in de ander naar boven halen. Daarvan zijn wij bij Millenaar overtuigd, en daarom bent u bij ons nooit een nummer.
  • Initiatief te nemen, zodat we nooit achter de feiten aanlopen. En u dus ook niet. Ondernemen is vooruit kijken, stilstand is achteruitgang. Bij Millenaar wachten we niet tot we vragen krijgen, maar proberen we die al te beantwoorden voor u ze stelt. Proactief werken, dat doen we het liefst.

De juiste vragen stellen, daar zijn we goed in bij Millenaar. We luisteren nauwgezet naar de antwoorden. Omdat we weten hoe belangrijk dat is. Het gaat immers om uw onderneming, niet om onze producten.

Met onze begeleiding worden keuzes helder. Wij regisseren, u geeft uw wensen aan. Samen komen we zo tot de optimale oplossing. Daarin gaan we ver. We stoppen pas als u tevreden bent.

De kracht van samen, daar geloven wij in. Samen bereiken we meer. Daarom bouwen we graag een persoonlijke band met u op. Zodat we samen kunnen bepalen: hoe heeft u het meest aan onze deskundigheid? Hoe heeft u het meest baat bij onze netwerken? Hoe kunnen onze professionals hun passie voor het vak zo inzetten dat u er van profiteert?

Waar heeft uw bedrijf het meeste aan? Met welke maatregelen kunt u de continuïteit zo goed mogelijk waarborgen? Dat is steeds ons uitgangspunt. Daarmee gaan we aan de slag. Daarmee komen we steeds weer tot eerlijke, deskundige en relevante adviezen.

Uw belang is ons belang