Young professional in de verzekeringsbranche (traineeship).

Omschrijving

Millenaar Adviesgroep is één van de grootste onafhankelijke dienstverleners in de Haarlemmermeer. Onze kracht ligt in het feit dat we grote mate van kennis van onze klant combineren met de kennis en liefde voor het vak. Wij adviseren bedrijven en ondernemers in uiteenlopende branches. We zijn dus breed georiënteerd. Daarnaast zijn we continue bezig om onze dienstverlening verder te ontwikkelen.

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen met een goed gevoel voor dienstverlening, die willen investeren, om zowel ons bedrijf als zichzelf verder te ontwikkelen.

Ben je een starter op de arbeidsmarkt of heb je maximaal twee jaar werkervaring, een Hbo-diploma in een bedrijfseconomische richting én wil je doorgroeien, zowel persoonlijk als professioneel? Dan is dit dé functie voor jou!

Wat ga je doen
Je wordt medeverantwoordelijk voor het behandelen, het beheren en het uitbouwen van onze portefeuille. Dat doe je door de klant en je collega’s zoveel mogelijk te ontzorgen. Je ondersteunt je collega’s bij de advisering.

Je werkt adviezen en gespreksverslagen uit en zorgt voor opvolging van actiepunten. Je brengt offertes uit op een actieve en efficiënte manier zodat daarmee het scoringspercentage positief wordt beïnvloed.

Je krijgt commerciële verantwoordelijkheid met betrekking tot het accepteren van goede verzekeringsrisico’s. Je beschikt daarom over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en denkt vanuit een belang voor de klant.

Het traineeship is er op gericht dat je als adviseur zakelijke verzekeringen aan de slag kan. Tijdens het traineeship werk je gemiddeld 32 uur en heb je wekelijks een studiedag.

Functie eisen

 

Wij zoeken

Een klantgericht en proactief persoon met goede communicatieve- en administratieve eigenschappen met een afgeronde Hbo-opleiding. Je bent positief ingesteld en hebt doorzettingsvermogen. Je zet je 100% in en wil je graag ontwikkelen.

Kortom; ben je gedreven, ambitieus, stel je de kwaliteit van de relatie voorop en ben je gepassioneerd in wat je doet? Dan komen wij graag met jou in contact.

Dit mag je verwachten

  • Je krijgt een mooie kans om een vak te leren
  • Je krijgt een persoonlijke coach en haalt zo het beste uit jezelf
  • Je salaris stijgt op basis van functioneren en behaalde studiepunten
  • Je werkt met leuke collega’s in een informele sfeer

Contact

Wil jij werken in een enthousiast team en een omgeving vol leer- en ontplooimogelijkheden? Stuur dan je motivatie én cv naar Millenaar Adviesgroep, t.a.v. Anita Thomas, A.Thomas@millenaar.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Mieke Millenaar 023-5560032.

Solliciteren


Klik hier